Iza Robert Petography brenda stoji Novosađanin Robert Moldvaji. Iako je vrlo uspešan u svom poslu koji radi za jednu od najvećih IT firmi u regionu, umetnost je ono po čemu je prepoznatljiv i, slobodno mogu reći, ono što ga definiše. Pored toga što ume i voli da crta i slika, pored toga što svira bubnjeve u novosadskom rok bendu Salto Mortale, Robert se bavi fotografijom kućnih ljubimaca (čitaj: smara s kerovi 🙂). 

Svoj prvi aparat kupio je pre tri i po godine. Isprobavajući ga i igrajući se sa njim fotkao je svoja dva psa, zapravo sve životinje koje je sretao. Ubrzo je shvatio da “ima oko” za takve fotografije i da uživa u tome. Početkom 2020. otvara svoju fan stranicu na Facebooku, Instagramu, ubrzo pravi i sajt. Robert Petography postaje brend.

Pored nebrojano mnogo vlasničkih pasa, pored nekoliko okupljanja vlasnika pasa koje je organizovao (i fotkao), fotkao je mnogo pasa koji čekaju na udomljavanje, bio je jedan od pokrovitelja izložbe Zoohigijene u Novom Sadu.

Pre par nedelja otvorio je na svom sajtu prodavnicu majica i dukseva čijom kupovinom ćete podržati njegov rad, ali imati i super kul odeću. A ako imate kućnog ljubimca i želite odlične fotografije, Robert Petography je fotograf za vas. Sigurna sam da ćete se oduševiti fotkama, a u nastavku možete pogledati fotografije sa našeg “sešna”.

Scroll to Top