Besplatne pozadine za telefone

Pre nekoliko meseci sam na svom Instagram profilu počela da objavljujem besplatne pozadine za telefone koristeći “storije”. Sada ih ovde možete pronaći, preuzeti – takođe besplatno. Ovo je moje malo “hvala” za sve vas koji volite moje fotke i pratite moj rad. Galerija, odnosno ponuda će biti redovno ažurirana (bar ću se truditi da tako bude). Verujem da će svako od vas pronaći bar jednu fotografiju koja zaslužuje da bude pozadina na vašem telefonu.

Preuzimanje je krajnje jednostavno – samo kliknite na fotografiju koju želite.

Ukoliko vam se sviđaju, zapratite me na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) kako biste videli svako sledeće ažuriranje galerije, a ukoliko želite da vidite i preuzmete i neku besplatnu pozadinu za kompjuter – kliknite ovde.

Napomena: Sve fotografije i drugi sadržaji na sajtu su u isključivom vlasništvu autora. Zabranjeno je svako korišćenje suprotno predviđenoj nameni, prostorno i vremenski neograničeno. Fotografije se mogu koristiti isključivo za privatne potrebe fizičkih lica bez objave u javnosti. Svako korišćenje bez dozvole autora biće utuženo.

Scroll to Top