Kinder igračkice podsećaju na detinjstvo

Ako me poznajete ili ako me samo pratite na društvenim mrežama (Facebook, Instagram), sigurno ste primetili da često fotkam i objavljujem Kinder igračkice. Takođe, primetili ste da su to one stare, dobre i originalne igračkice koje smo svi voleli kad smo bili deca. Zašto ih toliko volim i zašto su dobile ceo jedan poseban tekst i galeriju na sajtu – postoji nekoliko razloga. 

Prvi razlog je to što me odmah i uvek podsete na detinjstvo, na sve te Nove godine kada smo moje sestre i ja dobijale gomile Kinder jaja od mame i tate. Učene smo da čuvamo svoje stvari i igračke, ali na ove minijaturice smo obraćale posebnu pažnju (što ja ne mogu da kažem za svoje lutke i barbike, ne pitajte zašto :D). Drugi razlog je to što sam se još kao dete oduševljavala samim izgledom i detaljima na igračkicama. A kada pogledate današnje igračkice, shvatite i kolika je razlika u kvalitetu (o izgledu da ne govorim). 

Moje igračkice su veću popularnost doživele prošle godine i to u sred vanrednog stanja. Jedna od najboljih drugarica, Hana Ćelap, počela je da piše blog o milenijalcima. S obzirom na to da zbog cele situacije sa pandemijom nismo mogle da se nađemo i da je fotkam, a generacija o kojoj piše i kojoj je namenjen blog je naša generacija, zatražila mi je fotke Kinder igračkica. Iskrena da budem, mislim da ni ona nije očekivala tako dobre reakcije na te fotke. Kada budete prelistali galeriju i kada budete pročitali neki od njenih tekstova, shvatićete koliko se Kinder igračkice dobro uklapaju u ceo koncept. 

P.S. Slična situacija je sa Lego kockama, ali sa malom razlikom: Lego i danas ima odlične kocke!

Scroll to Top